Steenweg Asse 142 - 1540 Herfelingen
Tel.: 054 44 90 88
Contacteer ons!
Een perfecte installatie voor een kwalitatieve elektrische leiding

Wij zorgen voor het leggen van uw elektriciteit in Halle

Yvan Ricour & Zonen is uw specialist voor elektrische installaties in Halle. Inwoners van Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en Henegouwen: doe een beroep op ons team voor uw elektriciteitsinstallatie!

Wij stellen onze vakkennis tot uw beschikking voor veilige en duurzame installaties, voor zowel renovatie- als nieuwbouwprojecten. Onze specialiteit betreft lichtreclame en elektrische toestellen. Wij voeren in het bijzonder de volgende taken uit:

  • Opstelling van een elektrisch schema
  • Conformering
  • Bekabeling, installatie van schakelaars en stopcontacten
  • Installatie van verlichting
  • Installatie van beeldtelefonie en parlofonen

Binnen- en buitenverlichting, led of klassiek … Wij installeren het product dat u wenst voor een uitstekend resultaat. Contacteer onze diensten bijvoorbeeld voor de installatie van beeldtelefonie, zodat u steeds weet wie aan uw deur of op uw terrein staat.

Wij zijn zeer flexibel en verplaatsen ons snel tot bij u thuis om een panne zo snel mogelijk op te lossen. Aarzel niet om ons team in te roepen in geval van ongewenste stroomstoringen. We hebben meer dan 20 jaar ervaring in deze sector en werken steeds met kwaliteitsvol materiaal van erkende en betrouwbare merken.

Wij zijn eveneens beschikbaar voor de plaatsing van raamfolie voor uw wagen en ramen, om het interieur van uw woning of de binnenkant van uw wagen te beschermen.

Heeft u vragen? Contacteer ons team van specialisten via telefoon of vul ons online formulier in.