Steenweg Asse 142 - 1540 Herfelingen
Tel.: 054 44 90 88
Contacteer ons!
Een ervaren vakman voor uw bedrijf!

Yvan Ricour & zonen, uw keuze voor lichtreclame te Halle.

Professionals: laat uw zaak opvallen dankzij de grote keuze aan lichtreclame van Yvan Ricour & Zonen in Halle. Ons team van elektriciteitsspecialisten komt tot in uw bedrijf voor de installatie van uw lichtreclame naar keuze, en dat in Henegouwen, Vlaams-Brabant en Oost-Vlaanderen.

Ons team is dynamisch en gaat steeds zorgvuldig te werk. Wij staan klaar voor zowel kleine als grote bedrijven in België. We bieden bestendige lichtreclame aan, dat ideaal is voor buitengebruik en dat uw zaak een unieke touch geeft.

Maak gebruik van onze expertise voor al uw renovatiewerken en voor de conformering van elektrische installaties. We staan eveneens ter beschikking voor de volledige installatie van uw algemene elektriciteitsvoorziening. Dat doen we na de opstelling van een gedetailleerd schema dat volledig past bij uw eigen energienoden. Dankzij onze flexibele werkschema’s kunnen we snel tussenkomen in geval van panne, zodat uw bedrijf er zo weinig mogelijk onder lijdt.

Voor een mooie etalage en de perfect uitgedoste wagen voorzien we ook folie met uw eigen logo, voor uw wagens, ramen en vitrines. Zorg dat uw zaak opvalt, ook tijdens uw verplaatsingen!

Wenst u meer informatie of wil u graag een offerte aanvragen, contacteer ons dan gerust via telefoon of vul ons online formulier in.